Relații eșuate

Nevoia de iubire ne aruncă în relaţii pe care nu le vedem cum se formează ele în realitate ci cum le proiectăm noi, cum am dori ele să fie.

O relaţie eşuează din cauza concentrării tale asupra celuilalt! E foarte romantic când ţi se spune că el(ea) era un nimic înainte de a te cunoaşte pe tine. Se comportă perfect, nu greşeşte în rolul pe care îl interpretează…şi chiar crede că te iubeşte, pentru că te vede o persoană perfectă şi puternică. Însă răul e deja comis pentru că a aruncat asupra ta o povara incredibilă de a fi ceea ce tu nu eşti cu adevărat. Nevrând să dezamăgeşti, încerci din răsputeri să fii…să faci….să taci când ai vrea să-i spui ceva şi ţi-e teamă să nu îl(o) răneşti. Până când toate refulările au izbucnit.

la-amsterdam-s-a-deschis-muzeul-relatiilor-destramate-235456Nu ai mai putut să te încadrezi în imaginea pe care el(ea) a construit-o şi de care profită la maxim ca şi cum era ceva normal şi i se cuvenea. În momentul în care jucai acel rol, nu mai erai TU. A crescut tensiunea şi controlul şi de aici FURIA. Ai început să spui tot ce nu ai avut tăria să spui o foarte mare perioada de timp. Ţi se spune:

-Te-ai schimbat, nu mai eşti aceeaşi(același) de care m-am îndrăgostit. Dar tu nu te-ai schimbat, încerci numai să fii tu, să TE REGĂSEŞTI! Nu te mai simţi bine şi încerci să îl(o) faci să vadă durerea adunată. Acum alegi ce doreşti să faci cu tine şi cu viaţa ta. Ceea ce e bine pt tine e să opreşti ceea ce îţi face rău. Şi lui(ei) îi faci rău pentru că i se permite să continue. Neoprindu-l(o) să facă rău, nu îl(o) vindeci, ci îi faci mai rău. Dacă el(o) consideră că RĂUL ESTE ACCEPTAT, atunci când îşi va da seama că face rău celeilalte persoane?

A te purta cu ceilalţi cu dragoste NU înseamnă a le permite să facă numai ce vor ei, nu reprezintă o dovadă de dragoste. Nu e nevoie să accepţi atacuri şi să ţi se calce sufletul în picioare, numai ca cealaltă persoană să nu se mai simtă”un nimic”, o persoană slabă.

EŞTI CEEA CE ÎŢI DOREŞTI TU SĂ FII !!!